Leírás és Paraméterek
Kenyér Fehér FORMA 0,5 kg FAGYASZTOTT
Új szolgáltatással bővülünk a járványügyi helyzetre való tekintettel, hogy még higiénikusabb terméket kapjanak kézhez vásárlóink. Célunk, hogy még inkább minimalizáljuk az emberi érintést termékeinknél!
Elkészítésük:
- A megkapott termékről távolítsa el a műanyag csomagolást, de hagyja a tésztát a sütőformában.
- Helyezzen a sütő aljába egy hőálló edénybe vizet és lehetőség szerint állítsa a sütőt légkeverésre.
- A kiolvasztáshoz állítsa a sütőt 30-40 fokra, majd tegye be a terméket 30 percre, mely idő alatt meg is kel.
- A pékáru tetejét kenje meg vízzel, az édes barhesz tetejét tojással.
- Ezután tekerje fel a sütési hőfokot a kenyér esetében 200°C, a kalács esetében pedig 180°C fokra!
Amint letelt a 25-30 perc sütési idő, már fogyasztható is a friss, higiénikus, kóser pékáru!
Tárolás:
A pékáruk -18 °C fokon 6 hónapig tárolhatók. Felengedés után 12 órán belül meg kell sütni, tilos visszafagyasztani!
Vélemények
Hasonló termékek
Kenyér Fehér Vekni 1 kg (0,75 kg, 0,5 kg, szeletelve is)
Kenyér Fehér 1 kg FORMA (0,75 kg, 0,5 kg, szeletelve is)
Nyújtott zsúr 0,5 kg
Fekete kenyér 0,5 kg (Szeletelve is)
Fekete kenyér 0,5 kg
NEM SZELETELT
Teljes kiőrlésű magos FORMA kenyér 0,5 kg (Szeletelve is kérhető)
Rozs kenyér vekni 1 kg (0,75 kg, 0,5 kg, szeletelt is)
TK magos FORMA FAGYASZTOTT Kenyér 0,5 kg
TK magos FORMA FAGYASZTOTT Kenyér 0,5 kg
Új szolgáltatással bővülünk a járványügyi helyzetre való tekintettel, hogy még higiénikusabb terméket kapjanak kézhez vásárlóink. Célunk, hogy még inkább minimalizáljuk az emberi érintést termékeinknél!
Elkészítésük:
- A megkapott termékről távolítsa el a műanyag csomagolást, de hagyja a tésztát a sütőformában.
- Helyezzen a sütő aljába egy hőálló edénybe vizet és lehetőség szerint állítsa a sütőt légkeverésre.
- A kiolvasztáshoz állítsa a sütőt 30-40 fokra, majd tegye be a terméket 30 percre, mely idő alatt meg is kel.
- A pékáru tetejét kenje meg vízzel, az édes barhesz tetejét tojással.
- Ezután tekerje fel a sütési hőfokot a kenyér esetében 200°C, a kalács esetében pedig 180°C fokra!
Amint letelt a 25-30 perc sütési idő, már fogyasztható is a friss, higiénikus, kóser pékáru!
Tárolás:
A pékáruk -18 °C fokon 6 hónapig tárolhatók. Felengedés után 12 órán belül meg kell sütni, tilos visszafagyasztani!